Incotro?

In aprilie 2010, Google a decis sa includa viteza site-ului web in algoritmul de cautare. Viteza a fost intodeauna importanta din punctul de vedere al ultilizatorilor, asa ca aceasta optiune este conforma cu misiunea continua a companiei Google de a promova cele mai folositoare si mai prietenoase siteuri web. Nici un proprietar de site nu-si poate permite sa ignore aceasta schimbare de politica.

Bineinteles, viteza a fost intodeauna un factor major in felul in care multa lume este predispusa sa va viziteze site-ul. Prima impresie a potentialului dumneavoastra vizitator este deseori felul cum apare site-ul intre rezultatele de cautare. Este domeniul tehnicilor SEO traditionale: numele site-ului, titlurile, cuvintele cheie, continutul. Insa, a doua impresie este cat de repede se incarca odata ce a facut click pe el. Veti fi putut crea cea mai atragatoare schema de culori, o imagine de fundal senzationala si logoul perfect. Insa, daca trec 5-6 secunde pana se incarca utilizatorii se pot plictisi si pot da click pe urmatorul rezultat al cautarii, ajungand, in schimb, pe un site simplu, dar rapid.

Acest articol acopera cateva sfaturi usoare(si cateva mai dificile,totusi) pentru accelerarea site-ului dumneavoastra. Cel mai important este ca cele mai multe dintre ele nu necesita vreun sacrificiu din punctul de vedere al continutului sau al designului – un pic de rearanjare si reconfigurare. Totul pentru ca s-ar putea sa nu mai aveti sansa unei a treia impresii.

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>