Sfat pentru viteza – Cercetarile Google

Afacerea companiei Google consta in a le oferi oamenilor posibiliitatea de a ajunge la informatia cautata cat mai rapid posibil, asadar merita sa fiti atenti la cercetarile lor in aceasta zona. Veti gasi blogul oficial Google Webmaster la googlewebmastercentral.blogspot.com. Cautati dupa “site speed” si derulati la aprilie 2010 pentru a vedea anuntul referitor la viteza site-urilor In articol poate fi gasit un link de studiu intern al Google publicat in iunie 2009. Google a experimentat incetinind pagina de rezultate si masurand cum afecteaza acest comportament utilizarea motorului de cautare. Rezultatele au fost revelatoare. Compania a determinat ca intr-o perioada de 3 saptamani, utilizatorii au efectuat cu 0,22% mai putine cautari daca paginii de rezultate ii lua cu 200 de milisecunde in plus sa se incarce. Si mai mult, efectul s-a inrautatit in urmatoarele trei saptamani si a fost masurabil si dupa incetarea experimentului.

Doua zecimi de secunda sunt o mica perioada de timp, de doua ori mai mult decat ai clipi din ochi Lectia pentru administratorii de site-uri este ca si micile cresteri in viteza site-ului pot duce la vizite mai lungi si o mai mare probabilitate a repetarii vizitelor.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>