Flux slider

Efectul de intoarcere a paginii este unul din multitudinea de efecte care pot fi gasite in proiectul gratuit si pe open source Flux Slider(joelambert.co.uk/flux). Flux este o biblioteca JavaScript/CSS3 nemaipomenita care vine impreuna cu multe tranzitii 2D si 3D uluitoare. Daca doriti sa vedeti o gama de posibilitati existente datorita noului CSS3, atunci uitati-va la galeria de tranzitii de pe site: ofera un material demonstrativ pentru fiecare dintre tranzitiile disponibile.

Foarte la indemana, Flux se ocupa de asemenea de munca grea de a face tranzitiile sa functioneze pe mai multe platforme. Daca doriti sa scapati de complicatiile testarii intr-o varietate de browsere, este o optiune buna sa incercati Flux. Acesta nu numai ca functioneaza in mai multe browsere, ci si in mai multe frameworkuri. In timp ce jQuery este cel mai potrivit pentru implementarea desktop pe mai multe platforme, Flux functioneaza de asemenea si cu mai noul Zepto.js(zeptojs.com) de la Thomas Fuchs.

Zepto este creat pentru a egala API-ul jQuery, insa neincluzand tot codul necesar pentru a fi compatibil cu versiunile mai vechi de Internet Explorer. Aceasta face din Zepto o optiune nemaipomenita daca doriti sa implementati in dispozitive mobile deoarece este foarte mic ca dimensiuni, insa ofera toate beneficiile lui jQuery.

Exista de asemenea si un plugin premium WordPress disponibil pentru Flux, care impreuna cu biblioteca gratuita JavaScript, este oferit impreuna cu un panou de administrare extrem de util. Acesta este creat pentru a permite oricui(cu sau fara cunostinte de programare) sa creeze si sa publice slideshowuri de imagini uimitoare din cateva clicuri. Plugin-ul redimensioneaza si decupeaza automat imaginile, lasa sa alegeti tranzitii si poate chiar sa genereze slideshowuri pe baza imaginilor folosite in postarile de pe blog. Plugin-ul WordPress are o serie de optiuni de licentiere in functie de ce aveti nevoie si este perfect pentru a oferi clientilor non-tehnici control asupra slide-showurilor.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>